Q-plant houdt zich bezig met: Hydrocultuur beplanting op kantoor, Hydrocultuur beplanting bij u thuis, Zijde beplanting op kantoor of bij u thuis, Kerstversieringen op kantoor of bij u thuis.

Kantoor

Hydrocultuur beplanting op kantoor of bedrijf

 De ruimten in uw kantoor of bedrijf worden pas echt aangenaam om in te werken als die ruimten voorzien zijn van beplanting. Natuurlijk wordt deze beplanting afgestemd op uw wensen en de mogelijkheden van de ruimten waar de beplanting komt te staan. Zorgvuldig zullen in overleg keuzes worden gemaakt waarbij de samenhang van de ruimte, aanwezige inrichting en de beplanting met sierpot of –vaas in overeenstemming worden gebracht. De beplanting zal een perfecte aanvulling van de totale beleving zijn.

U zult zien dat u en uw medewerkers de ruimtes veel aangenamer zullen ervaren, wat de werksfeer en productiviteit ten goede zal komen!

Natuurlijk kunt u ook de verzorging en het onderhoud van uw hydrocultuur beplanting bij Q-plant onderbrengen. U heeft er geen omkijken meer naar, terwijl uw hydrocultuurbeplanting er altijd tip en top bij staat!

Iedereen wil toch graag werken in een ruimte waar men zich prettig en thuis voelt?