Q-plant houdt zich bezig met: Hydrocultuur beplanting op kantoor, Hydrocultuur beplanting bij u thuis, Zijde beplanting op kantoor of bij u thuis, Kerstversieringen op kantoor of bij u thuis.

Kerst

Kerstversiering op kantoor of bij u thuis

Vindt u ook de sfeer van kerstversiering zo heerlijk? Maar u hebt niet de tijd of het gevoel om kerstversiering aan te brengen?

Q-plant kan uw kerstversiering verzorgen!

Ook al ademen echte kerstbomen en kersttakken de echte Kerstsfeer, bij Q-plant is er voor gekozen om met kunst kerstbomen en kerstguirlandes te werken. De sfeer blijft gelijk, alleen mist u de dennenlucht. Maar omdat onze kerstbomen gemaakt zijn van brandvertragende materialen wel zo veilig!

Echte kerstbomen en kersttakken die door Q-plant worden geleverd moeten op last van de brandweer zodanig worden behandeld met brandwerende stoffen dat na korte tijd de dennennaalden al spontaan uitvallen. Onnodig om het over het sfeergevoel van een uitvallende kerstboom te hebben.

Q-plant kan (uw eigen) kerstbomen of guirlandes versieren met (uw eigen) kerstversiering. Ook kan Q-plant kerstbomen, guirlandes en kerstversiering leveren of verhuren.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van kerstversiering bij u thuis of op kantoor? Neemt u dan contact met Q-plant op via de “contact knop”.

Iedereen wil toch graag genieten van de Kerstsfeer?

Onderstaande foto’s zijn slechts een selectie uit de kerstdecoraties die Q-plant heeft gerealiseerd!

Kerstversiering in de hal van een groot kantoor (1)Kerstversiering in de hal van een groot kantoor (2)Kerstversiering in de hal van een groot kantoor (3)Kerstversiering in de hal van een groot kantoor (4)Kerstdecoratie showroom autodealerKerstdecoratie balie in showroom autodealerKerstdecoratie showroom autodealerKerstversiering in de hal van een kantoorKerstdecoratie kantoor/etalageKerstdecoratie woonhuisKerststuk voor op een balieKleinschalige kerstdecoratie op meerdere plaatsen in kantoorruimteKerstdecoratie showroom autodealerWinters landschapWandversieringKerstboom in showroom autodealerAlternatieve kerstboom