Q-plant houdt zich bezig met: Hydrocultuur beplanting op kantoor, Hydrocultuur beplanting bij u thuis, Zijde beplanting op kantoor of bij u thuis, Kerstversieringen op kantoor of bij u thuis.

Thuis

Hydrocultuur beplanting bij u thuis

Hebt u thuis een prachtige inrichting die helemaal aan uw smaak voldoet, maar mist u toch die sfeer waarin u zich echt thuis voelt?

Enkele hydrocultuur planten in mooie sierpotten of –vazen, zo afgestemd dat ze één geheel vormen met uw inrichting, geven u dat gevoel!

Een verademing om thuis te komen omringd door de sfeer en warmte die u graag om u heen heeft, om heerlijk relaxed thuis te verblijven.

En u kunt heerlijk een paar weken met vakantie gaan zonder dat u aan de verzorging van de hydrocultuur beplanting hoeft te denken! Hydrocultuur planten kunnen met gemak een paar weken zonder dat er water wordt gegeven.

Natuurlijk kunt u ook de verzorging en het onderhoud van uw hydrocultuur beplanting bij Q-plant onderbrengen. In overleg wordt uw hydrocultuurbeplanting eens per vier weken verzorgd en onderhouden, u heeft er geen omkijken meer naar!

Iedereen wil toch graag thuiskomen in een huis waar men zich prettig en thuis voelt?